To håropsætninger med en hårklemme

En hårklemme er i dag blevet en moderne del af hårpynt, og den er også ideel til at opsætte håret på en elegant måde. Selvom hårklemmen ikke er helt ny på moden, og da også har været brugt i mange år, er den først for alvor nu, blevet ekstra populær. Det betyder også, at det kan være lidt svært egentlig at vide hvilke opsætninger, som man skal lave med en hårklemme. I artiklen her vil der komme to eksempler på håropsætninger med en hårklemme.

 

Den klassiske twist

Først og fremmest er det vigtigt at du er udstyret med en hårklemme, for at kunne lave disse opsætninger. Har du ikke en, eller ønsker du dig flere, kan du klikke her, og se et bredt udvalg af hårklemmer og andet hårpynt.

Når du har en hårklemme klar, kan du afprøve den helt klassiske frisure med en hårklemme.

Her samler du håret i en hestehale i bunden af dit baghoved med din hånd, hvorefter du begynder at twiste alt håret. Træk din hestehale op ad baghovedet mens du twister, og når alt håret er twistet kan du sætte din hårklemme i. Hvis du har meget langt hår, kan du ligge din twistede hestehale dobbelt, inden du sætter hårklemmen i.

 

Half up, half down

Denne opsætning er perfekt til et elegant look, der trækker håret væk fra ansigtet. Processen er lidt den samme som ovenstående, men her tager du udelukkende den øverste tredjedel af dit hår, og holder i en hestehale med din hånd. Så twister du igen – men herfra har du så to muligheder. Du kan vælge at twiste håret nedad og sætte klemmen ovenpå, så vil det resterende hår som klemmen ikke dækker, falde langs det andet. Du kan også vælge at twiste håret opad, herefter sætter du hårklemmen ovenpå det twistede og lader de resterende hår falde ned over hårklemmen.