Spar penge på din rejse – se her hvordan

Hvis sommerferien skal være lidt billigere i år, så er der mange alternative måder man kan rejse på. Hvis du kan undvære en højere standard på eksempelvis hoteller, så kan du faktisk spare en hel del. Når det kommer til flybilletter, så er der også nogle måder, hvorpå man måske kan spare nogle penge. Læs med her.  

Rejs let og planlæg selv 

En af de måder, hvorpå man kan spare penge når man rejser, er ved at arrangere rejsen selv. Selvfølgelig skal det lige nævnes, at man nogle gange kan finde knaldgode tilbud på afbudsrejser, men det kommer også an på, hvor hurtig man kan være og hvornår man rejse. Derfor kan det i nogle tilfælde betale sig selv at skræddersy rejsen.  

Book as you go – planlæg rejsen, på rejsen 

Der er noget spændende over at være herre over sin egen rejse. Når du er ude at rejse, kan du for eksempel låne Wi-Fi et sted og så finde ud af, hvad næste skridt på rejsen er. Dog skal du være opmærksom på, at når du bruger åbne Wi-Fis, så er der fare for at det er usikkert. Dine data kan være i fare for cyber kriminalitet og derfor kan det være en god idé at få en VPN. Læs mere her. En VPN beskytter ikke bare din IP-adresse, den laver også en slags sikker tunnel når du surfer online. 

Hvis du skal booke fly, også når du er ude at rejse, så kan det være en jungle at finde ud af hvor du skal købe dem fra. Dette kan du få gode råd til lige her. Hvis du er fleksibel og kan leve med lidt ekstra transporttid, kan du lede efter fly fra en anden lufthavn, end den som er tættest på. Ofte kan man finde gode flybilletter ved lavprisselskaberne. Der kan også være penge at spare ved at rejse uden ind tjekket bagage. Ofte koster det nemlig ekstra. Det kræver måske lidt tilvænning, men det kan også være en befrielse ikke at skulle rundt med en stor kuffert eller taske.