Sådan får du penge udbetalt fra Stripe

Stripe er et meget populært værktøj til at modtage betalinger med, hvis man har en online forretning. Værktøjet er meget smart, og det er nemt at integrere med web shop løsninger som WooCommerce og Shopify.

 

I denne guide kommer vi til at kigge på, hvordan man får penge udbetalt fra Stripe. Dette kræver selvfølgelig, at man har en konto hos dem og har modtaget betalinger med kort i sin web shop og mangler at få dem over på sin danske konto. Hvis du har styr på disse steps, så kan du følge nedenstående trin for at få pengene udbetalt:

 

Stripe udbetaler penge direkte til din bank konto, og derfor skal du selvfølgelig have sådan en. Mange kan dog godt blive forvirrede over, hvilket kontonummer man skal indtaste. Stripe er ikke baseret i Danmark, og derfor bruger de ikke danske kontonumre og registreringsnumre. Du skal derfor have fat i dit IBAN-nummer. Dette nummer kan du finde på din oversigt inde på netbanken, ellers kan du finde en hjemmeside, hvor du kan konvertere dit danske kontonummer til et internationalt et. Herefter skal du indtaste det inde på payout settings. Hvis du mangler mere hjælp, så har Stripe en guide her.

 

Har du en dansk erhvervskonto, så starter dit IBAN med DK. Hvis du har en udenlandsk erhvervskonto, så kan det starte med to andre bogstaver – dette afhænger af din banks land og ikke din virksomheds.

 

Har du endnu ikke en erhvervskonto, så er der mange muligheder for at få en billig en. Som du kan se, så behøver du ikke engang en dansk erhvervskonto for at modtage penge fra Stripe. Du kan derfor med fordel kigge inde på https://erhvervskontopris.dk/ for at finde den billigste konto. Derinde kan du nemlig også søge efter udenlandske banker, som typisk er meget billigere end de danske.