Hvad mangler i din indretning?

Når man kigger på sin egen bolig, kan det være svært at gennemskue, hvilket greb man skal gennemføre, for at få det hele til at hænge sammen og se, hvad der reelt set mangler. Måske er der noget, der skal væk? Mulighederne er mange. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvordan du kan finde det, der mangler i din indretning.

Find nøglen

Når du skal finde det, der mangler i din indretning, handler det faktisk dybest set om at finde nøglen, eller kodeordet. Der er som regel en eller flere elementer, der kan ‘løse’ din indretning. Det kan være en ny sofa eller noget så enkelt som ny belysning, der kan ændre hele stemningen i et rum.

Der kommer hele tiden nye interiørtrender til, men det vigtigste er, at man finder det, der repræsenterer ens personlige smag og stil. Du kan sagtens inkorporere elementer fra forskellige stiler og trender, men det kan være en god ide at blande dette med mere tidløse elementer og møbler, og ting, der siger noget om hvem du er som person. Dit hjem kan godt fortælle en historie om dig. Det kan dog også være et midtpunkt, som du måske ikke har overvejet endnu.

Find rummets midtpunkt

Hvis du for eksempel skal indrette en stue, så skal du finde et midtpunkt, der giver stemning. Hos nordlys danmark, kan du få en biopejs, der opfylder dine behov. En biopejs, kan nemlig ændre hele rummet, og skabe det midtpunkt, som du er på jagt efter. Det der er fordelen med en bipoejs, udover lys og varme, er at den brænder rent. Det vil sige, at den hverken asker eller soder, ligesom en almindelig pejs gør.

Det er ikke så mærkeligt, at vi mennesker kan lide at samles om et ildsted, sådan har det været helt siden tidernes morgen. En biopejs har også den klare fordel, at man ikke har brug for aftræk, på samme måde som med en almindelig pejs. Derfor kan man have en biopejs fritstående i rummet, og placere den præcis, hvor man har lyst. Det gør at man nemt kan gøre sin pejs til en del af interiøret. Dermed kan dette være den nøgle du har brug for, for at ‘løse’ rummet, og finde det, der binder det hele sammen.